Art of Living
Art of Living - liefde voor hout
Art of Living staat voor Dutch design zonder poespas. Niks geen overbodige opsmuk of tierelantijnen, maar puur ambachtelijk vakmanschap met een absolute voorliefde voor massief hout.

Hypermoderne machines en innovatieve technologieŽn halen uit het hout wat erin zit. De ontwerpers van Art of Living hebben daarbij oog voor details. Voor details die mooi ogen. Met een heerlijke portie Hollandse nuchterheid geven zij op geheel eigen wijze vorm aan het bekende less is more-principe. Ze tekenen voor doordachte meubelen waarbij kennis en kwaliteit hand in hand gaan met design en duurzaamheid.

Maatwerk is een belangrijke troef van Art of Living. Vrijwel alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen (maat, houtsoort, (lak)kleur, stof/leer) en op aanvraag zelfs exact op maat verkrijgbaar. Strak en sober, eigentijds en tijdloos tegelijk, zijn de tafels, stoelen, kasten en andere meubels van Art of Living de designklassiekers van morgen. Om vanaf vandaag van te genieten; dag in, dag uit.